Outside Webpage (Iframe)

 

Стек au poivre

Порции: 4

Детайли:

Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправките добавят цвят, хрупчавост и ярък вкус на това елегантно ястие с говеждо месо, правейки всяка хапка неустоимо вкусна

Състав:

1 скилидка чесън, смачкана

1 ½ чаена лъжичка смлян черен или смесен пипер

4 пържоли от говеждо филе, почистени от всички видими мазнини

Зехтин

¼ глава лук, нарязан

2/3 чаша зелена чушка нарязана на ленти

2/3 чаша червена чушка нарязана на ленти

2/3 чаша жълта чушка нарязана на ленти

1 скилидка чесън смляна

½ чаена лъжичка от кубче бульон с вкус на говеждо месо

½ ч.л. червен пипер

1/3 чаша вода

1/3 чаша, обезмаслено кондензирано мляко

 

Хранителна информация:

204 калории

7 грама общо съдържание на мазнини

59 мг холестерол

8 грама въглехидрати

21 грама белтъчини

1 грам фибри

72 мг натрий

 

Начин на приготвяне:

В малка купа, комбинирайте смачканата скилидка чесън и 1 чаена лъжичка на пипер. Намажете малко количество от сместа върху всяка страна на пържолите. Загрейте голям тиган с незалепващо покритие със зехтин в него за готвене, малко над средната температура. Подредете пържолите в тигана, така че да не се припокриват. Гответе ги, като ги обръщате често, за около 10 минути. Преместете ги на поднос за сервиране на топло. Почистете тиган, сложеге малко зехтин и го върнете на котлона на същата температура. Добавете лука, чушките и смленият чесън гответе, като разбърквате от време на време в продължение на 5 минути. Наредете пържолите върху сместа в подноса за сервиране. В малка купа разбъркайте кубчето бульон, червения пипер, водата и млякото и останалата ½ лъжичка пипер. Изсипете в тигана и гответе, като разбърквате често на среден огън, докато сместа се редуцира до ½ чаша. С лъжица сипете соса върху всяка пържола и сервирайте веднага.

 

Добър апетит!

Етикети:   
Порции: 4 Детайли: Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправките добавят цвят, хрупчавост и я...
Начин на приготвяне пълнени чушки Лукът и морковите, почистени и измити, се нарязват на дребно и се задушават в мазнина...
Начин на приготвяне на мусаката Нарязаният на дребно лук се задушава в част от мазнината. Прибавят се последователно и ...
Нар и ползите от него
Огретен с картофи
Само ползи от крушата
Орехът символ на скрита мъдрост, плодородие и дълголетие
Макарони на фурна
Най-нови
Порции: 4 Детайли: Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправкит...
АЛКОХОЛНИ КОКТЕЙЛИКоктейлите се получават чрез смесване на различни видове напитки - ликьо...
как да...
Порции: 4 Детайли: Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправкит...
Необходими продукти:300 г сварено пилешко филе3 яйца250 г мариновани гъби200 г моркови1 гл...