Outside Webpage (Iframe)

 

Фитнес и диета

Във Вашето нежно женско тяло има приблизително 600 мускула. Ако не ги използвате, ще ги загубите. Някой жени със застоялия начин на живот вършат именно второто. Редовните физически упражнения могат да помогнат значително мускулите да не отслабнат. При това те заздравяват костите, като им се увеличава плътността. Погрешно е да живеем с мисълта, че това което ни е дала природата в повече не подлежи на промени.

Според София Лорен - Tова се постига с помоща на:

„Жената трябва да бъде като ограда с бодлива тел – да показва намеренията си, без да скрива гледката. “- София Лорен. Тя вярва силно в силата на пастата. „Всичко, което виждате дължа на спагетите.“

Животът е въпрос на приоритети, и приоритетът трябва да се грижи за нашето тяло. Не само за да изглеждаме здрави, но и за поддържаме на приемливо равнище  качеството на живот. Затова трябва да сме наясно за значението и практиката на физическата дейност върху ежедневния ни живот.

Физическа активност - обезщетение  

Понякога чакаме лекар да ни задейства звука на алармата да се подобри физическата активност физиологичен дисбаланс (диабет, хипертония и др ...)
Но ... защо да чакаме за решения на проблема? Защо да не предотвратим проблемите в нашето тяло от най-ранна възраст, без да чакаме да се развият? Колкото по-рано в живота започнем да практикуваме здравословни дейности, ще имаме повече шансове да се радваме на пълен и активен живот.

Възползвайте се от физическа активност 


Затова ние Ви съветваме да правите усилия най-малко 3 дни в седмицата да практикуват физическа активност по контролиран начин. Ние сме затрупани от ежедневните си задължения и забравяме за най-важното нещо да бъдем внимателни за извършване на всички тези дейности правилно. Физическата активност е съвместима с всички вътрешни или ежедневни дейности, ние се грижим за нашите деца и непринудено правите тренировка за поддържане на подходящо тегло. Можете да отидете на разходка с вашите деца с колелата  в парка.

Тук са пет прости дейности  по-леки за  всяко лице.


Всяка възраст може да ги извърши без никакви проблеми. Провеждането на тези дейности планирани и контролирани ще донесат положителен ефект за поддържане на нашия функционалност.

 

Физическа активност и полза
Накратко, ние препоръчваме:

  •     Отделете  най-малко 3 дни в седмицата по един час всеки ден, за да извършвате тези дейности;
  •     Извършвайте  тези дейности планирани и наблюдавани;
  •     Провеждането на учението да бъдат гъвкави с часове в съответствие с реалните възможности;
  •     Създайте стратегии за съчетаване на свободното си време с вашия семейния живот и задължения;
  •     Приемете физическа активност като приоритет в живота, но никога  като стресиращо задължение.
Етикети:   
Във Вашето нежно женско тяло има приблизително 600 мускула. Ако не ги използвате, ще ги загубите. Някой жени със застоял...
Всички ще се съгласите, че е лесно да се започне да се  тренира. По един или друг начин ще си повишите мотивацията ...
Измисляте десетки извинения когато трябва да си вдигнете задника и да размърдате тялото? "Студено е", "Нямам чиста спорт...
Скорост на качване и сваляне на тегло
Ходенето пеша-една от най-евтините и ефективни тренировки
Фитнес и диета
Невероятни упражнения за коремните мускули
Как да превърнем тренировката в приятен навик?
Най-нови
Когато температурите достигат своя връх,  тренировката може да представлява заплаха з...
Измисляте десетки извинения когато трябва да си вдигнете задника и да размърдате тялото? "...
как да...
Едно от нещата, които трябва да запомните: Бързото сваляне винаги означава обезводняване...

Notice: Undefined variable: content1 in /home/lifeline/public_html/includes/blocks.php on line 2673