Outside Webpage (Iframe)

 

Бързо отслабване

Искате ли бързо да отслабнете?

Ако гоните фикс идеята 90-60-90 и ако наистина искате да свалите бързо някое кило ви предлагам да спазвате слените съвети:

1. Интервалът време между две хранения не трябва да бъде по-голям от 4 часа. Не прегладнявайте! Чувството за глад може да Ви накара да изядете по-голямо количество храна от това, което е необходимо на организма Ви.

2. Приемът на калории в храната Ви не трябва да надвишава 400 калории.

3.Стресовите ситуации, депресия и умората са много вредни. Когато жената изпитва стрес организмът изработва хормон /кортизол/, който спомага за натрупване  на допълнителни мазнини.

4. Водете си дневник на всички поети калории.

5.Включете  в хранителния си режим растителни мазнини (маслини, зехтин, царевично олио, ленено масло, сусамово, орехово) и ако е възможно изключете  животинските мазнини.

6. Изберете мъжка компания. Жените в мъжка компания се хранят по-малко, т.е. изяждат по-малки порции. Както и, че в мъжки колектив жените на диета се чувстват по-комфортно и постигат по-добри резултати, но за това помага и отделеното мъжко внимание към жените. Дами желая Ви успех! И дано намерите подходящата мъжка компания.

 

Защо е толкова трудно да отслабнете бързо?

 Причините за затлъстяването и бързото сваляне на теглото и до днес не са напълно изяснени, но е известно, че има много фактори, които влияят.

 

Най-важните причини за наднорменото тегло са:

 

 * Генетичните причини

Някои хора наследяват гени, които предразполагат да натрупват мазнини в тялото си.

 

  *Метаболитни причини

Размерът на калориите, който изгаряте е доста различен между различните хора. Някои хора имат метаболизъм, който изгаря повече калории, а други горят по-малко калории в една и съща ситуация.

 

 *Слаба физическа активност

Липсата на физическа активност е една от основните причини на тялото да съхрани мазнини и по-трудно да отслабнете бързо.

 

 *Балансирано хранене

Консумирането на твърде много калории, отколкото тялото ви се нуждае стимулира организма да запази тези калории под формата на мазнини. Поради това е необходимо да има балансирана диета, която да не надвишава необходимите калории за тялото.

 

 Контрол на теглото

Контрола над теглото е един от най-важните здравни проблеми в западния свят в продължение на много години. Всеки е чувал за идеята за една "балансирана" диета. Схемата, или временна промяна в това, което ядем, за да отговори на конкретна цел в определен период от време е бил опора за контрол на теглото в продължение на толкова дълго време. Разликата между балансиран начин на хранене и диетата е в това, че, диетите не работят в дългосрочен план. Единственият начин да се преодолее това е да се направи обща и трайна промяна в храната която ядем.

 

 

 

Етикети:   
Летните месеци наближават, а с тях се умножава и желанието ни да загубим няколко килограма. Драстичните и непрестанни ди...
Загадъчна група, представителите на която са не повече от 2-5% от населението на земята. Продукти, способстващи за нама...
Когато се опитвате да отслабнете е съвсем нормално от време на време да изпитвате колебания кога да се претеглите и трев...
Каквo са малиновите кетони?   Малиновите кетони са ензими, които се срещат само в малините. Точно като гроздето и...
Лунна диета 2012
Точкова диета
Диета според кръвната група аб
Да стопим мазнините с вода
5 дневна ефективна диета с тиква
Най-нови
Диетата се състои в това, че е необходимо 4 поредни дни се редуват белтъчен ден, ден за ва...
Този колан  е средство за отслабване, който по-специално цели да увеличи ползите от р...
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
Важен е и психологическият резултат. Замислете се – защо хората купуват хапчета за о...