Outside Webpage (Iframe)

 

Вместо вафла хапнете халва

Ако сте на някаква диета може да си позволите сутрин   40-50 грама халва Полезна за организма е само халвата без вложени в нея допълнения -  антиоксиданти, оцветители и изкуствени ароматизатори. Халвата е богата на натрий, калий, калций, цинк, желязо, фосфор и протеини. Семената от които е направена различната по вид халва съдържат витамини А, Е и витамини от групата В. Те са необходими за растежа и зрението. Подобряват паметта и укрепват имунната система. Много е подходяща за подрастващия организъм, при рязко понижаване на телесното тегло, анемия, туберкулоза, хронични белодробни нарушения, изискващи висококалорично хранене. Препоръчително е да се взема при болестно повишена киселинност на телесните течности, инфекциозни и други заболявания, протичащи с висока температура.


Сусамовата халвата събужда сексуалният апетит

Сусамът е чудесен източник на лецитин – една фосфоризирана мазнина, която е главна съставка на мозъка и нервните тъкани, в същото време е съществена част от спермата.

Сбогом на холестерола

Лецитинът успешно поддържа кръвоносните съдове, предпазва ги от натрупване на холестерол.

Ако искате да изглеждате млади

Лицетинът е и много важен за правилната функция на жлезите, които до голяма степен са отговорни за това да изглеждате и да се чувствате млади. Подмладяващото свойство на халвата може да бъде научно обяснено. Сусамовите семена съдържат магнезий и калций в големи количества, а медът е богат на аспартатна киселина – една от аминокиселините. Тази съставка е важен подмладяващ фактор, особено по отношение на сексуалната кондиция.

Етикети:   
Рецептата за най-опасното оръжие на света изглежда така: 200 гр. захар, 50 гр. масло, 300 гр. брашно, две яйца, пакетче ...
Мозъкът, както всички  органи в тялото ни, се нуждае също от храна, и то доста  качествена, че да може да ни е...
Ако сте на някаква диета може да си позволите сутрин   40-50 грама халва Полезна за организма е само халвата б...
"Независимо от това, колко странна може да ни се види идеята за суровоядството, тя е абсолютна научна истина, с която мо...
Лунна диета 2012
Точкова диета
Диета според кръвната група аб
Да стопим мазнините с вода
5 дневна ефективна диета с тиква
Най-нови
Непрекъснато става дума за диети, отслабване, загуба на килограми, дневна доза калории, а ...
Наднорменото тегло и затлъстяването са проблем от първостепенно значение за цивилизацията....
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
Важен е и психологическият резултат. Замислете се – защо хората купуват хапчета за о...