Outside Webpage (Iframe)

 

Кадаиф

Начин на приготвяне на кадаиф

 

Готовият кадаиф се разстила на еднаква дебелина (равномерно) в тава. Отгоре се залива с разтопеното масло или маргарин. Пече се в умерена фурна 150 - 180°С до златист цвят. Готовият кадаиф се залива с ароматизирания студен сироп и се задушава, за да поеме сиропа. Реже се на порции и се сервира поръсен с пудра захар.

 

Химичен състав на една порция кадаиф

Белтъчини - 3,0 (в т,ч. жив. - 0);

Мазнини - 5,6 (в т.ч. раст. - 0);

Въглехидрати - 82,9;

кДж - 1621;

ккал - 387.

 

Необходими продукти за 10 порции кадаиф

Продукта за Брутно
Готов кадаиф 300
Краве масло 60
 Маргарин 60
Сироп /550 гр захар + 550 гр вода/ 1100
Пудра захар  
Добив, г: 1500
Тегло на една порция, г: 150
Етикети:   
 ИЗДЕЛИЯ ОТ ПАЛАЧИНКОВО ТЕСТО   Палачинковото тесто се приготвя от брашно, прясно мляко и яйца. То има ...
Начин на приготвяне на макарони на фурна Макароните се сваряват във водата. Отцеждат се от водата и се изсипват в тава,...
Начин на приготвяне реване   Разбиват се белтъците с необходимото количество захар. Към избитите белтъци се приба...
Начин на приготвяне на кадаиф   Готовият кадаиф се разстила на еднаква дебелина (равномерно) в тава. Отгоре се за...
Нар и ползите от него
Само ползи от крушата
Огретен с картофи
Реване
Диетична храна ли са картофите?
Най-нови
Генетично Модифицираният Организъм (ГМО) –това е организъм, чийто материал е изменен...
Начин на приготвяне на пилешка супа от дреболии Подготвените дреболии (без дробчетата) се...
как да...
Порции: 4 Детайли: Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправкит...
Необходими продукти:300 г сварено пилешко филе3 яйца250 г мариновани гъби200 г моркови1 гл...