Outside Webpage (Iframe)

 

Как да се справим с лошия секс в 8 стъпки

Независимо от пола, всички желаят по-сексуален акт изпълнен с интензивно вълнение, което позволява партньорите изцяло да се оставят на удоволствието, да изтрият стреса и ежедневните проблеми, а и да увеличат близостта и взаимната любов.

За съжаление, сексуалния живот не е така розов във всяка връзка. Докато едни се радват на секса, за други той е само рутина, задача, която трябва да се изпълни, а не положителен опит последван от удоволствие. Лошият секс има сила да загасне страстта, да сведе до нула сладките думи  като "Желая те", а понякога и да сложи край на връзката.

Лош секс

Много жени страдат в мълчание, без да кажат нито дума. Ако сте в подобна ситуация, не бъдете пасивни и следвайте посочените стъпки за лошия секс да го превърнете в удоволствие, което с нетърпение да искате често да преодолява тялото.

 

1.Намерете причината която унищожава сексуалното удоволствие. Всяка връзка е различна, така че вместо да се ръководим от чуждите преживявания, открийте агента на вашите сексуални проблеми. Помислете какво ви пречи да се наслаждавате. Причини може да има много, като:

  • Краткото време, което отделят за интимни срещи. Бързането при някои двойки предизвиква голяма възбуда, но при други има контра ефект.
  • Различните сексуални стилове. Това е често срещан проблем, особено в началото на връзката.
  • Лошата лична хигиена.
  • Стресът .
  • Ниската самочувствие. Много жени не са доволни от своя физически външен вид, затова не могат да се отпуснете и да се насладите на секса.

   

2.Прочетете информацията за тялото и открийте как най-добре могат да бъдат изпълнени вашите сексуални нужди. Не забравяйте, че всяка жена има различни сексуални желания и нужди. Което увеличава либидото при една, може изобщо да не работи при друга. Ето защо, от съществено значение е да се запознаете с тялото си. Няма нищо срамно да си докосвате интимните части и да мастурбирате. Само така ще разберете как можете да стигнете до върховното удоволствие, защото удоволствието и неговата кулминация при всяка жена идва по различен начин. Например, някои жени им е необходима само вагинална стимулация, а други не могат да достигнат до оргазъм без стимулация на клитора; едни  ги възбужда дълга Увертюра , докато други с нетърпение очакват да преминат на главното; едни обичат мисионерската поза, други - кучешката ...

3.Увеличете си сексуалното самочувствие . Приемете тялото си такова, каквото е и се научете да се наслаждавате на него.Това ще ви даде сила за следващата, може би най-трудна стъпка.

  

4.Консултирайте се с партньора си за сексуалните си нужди. Вероятно сто пъти сте чували, че вашият партньор не е супер герой, който чете мисли. Е, ако не кажете, кои са вашите очаквания от секса и как може това да допринесе за подобряване на сексуалния акт, той няма как да разбере. Всички експерти са съгласни, че искрената и открита комуникация е ключът към добър секс. Сексът е чувствителна тема за разговор и нерядко предизвиква чувство на срам и партньорите често решават да избегнат. Въпреки разговора може да бъде труден, сексът е тема, която трябва да присъства в разговорите с вашия партньор. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да извлечете максимума от този разговор:

  • Бъдете конкретни. Кажете на партньора си какво конкретно искате, без да овъртате. Ако искате дълга Увертюра, кажете го директно. Не забравяйте, че няма да получите това, което искате, ако не го потърсите.
  • Не бъдете груби. Не трябва да бъдете строги. Например, ако причината за лошия секс е неприятна миризма на тялото на своя партньор, ще бъде грубо от ваша страна да кажете "лошо миришеш, вземи си душ". Вместо това, предложете  да си вземете душ заедно.
  • Не започвайте разговор по време на секс или веднага след половия акт. Това е времето, когато и двамата сте деликатни, така че по-вероятно е да предизвикате допълнителни проблеми и да срещнете съпротива.
  • Не го обвинявайте. Започнете разговор с "Бих искала да ..." или "Може ли да пробваме? ...". По този начин вие ще говорите за вашите нужди и желания, без да обвинявате.

   

5.Обсъдете неговите желания и фантазии . Говорите само за вашите желания, рискувате да се представите като егоист човек. Намерете време, за да откриете и неговите сексуални интереси. Когато той говори, слушайте внимателно, без да заемате защитна позиция.


6. Прочетете информацията в неговото тяло. Ако му е неудобно да говори за причините за сексуалните проблеми, за да не предизвика у вас срам или неприятни усещания, сами открийте отговорите. Прочетете информацията в тялото му, докосвайте различните части и се опитайте да откриете всички негови Ерогенни зони . Следвайте знаците на тялото му, които издават силата на удоволствието.

   

7.Не се страхувайте да експериментирате. Ако след разговора секса все още не се подобрява, добра идея е да въведете нещо ново в него. Опитайте нови видове секс , нови пози, различни начини на сексуална стимулация, а ако е необходимо, купете си и сексуални изделия. Всичко в името на удоволствието.

 

8.Оставете света след себе си. Вместо постоянно да си задавате въпроси като изморяваща "Какво мисли за моето тяло?" Или да се натоварвате с излишни мисли като: "Уау, късно е как ще стана за работа". Спомнете си, че мозъкът е важен сексуален орган и оставете грижите зад гърба си. Заслужавате малка пауза, в която централно място ще има своята физическа любов с партньора си.

 

Мнозина се питат дали лошия секс може да бъде достатъчно силна причина да се стигне до край на една връзка. Без лъжи, отговорът е ДА. Не позволявайте интимността да изчезне от вашата връзка поради липса на готовност или вашата срамежливост.

Етикети:   
Диета с кисело зеле - 3 кг. за три дни
Ципрофлоксацин
Диета според кръвната група аб
Темпалгин
15 вида целувки и техните значения
Най-нови
Какво е хвощ? Това растение може да го откриете  в Европа, Северна Америка, Северна ...
Начин на приготвяне на пилешка супа от дреболии Подготвените дреболии (без дробчетата) се...
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...