Outside Webpage (Iframe)

 

Малинова диета

Тази диета придобива популярност в Япония след публикации, че в малините се съдържат кетони, които спомагат изгарянето на мазнини. Кетоните дават и специфичния аромат на малините. Количеството им в малините е ниско, но предотвратява покачването на тегло при диета, богата на така любимите ни мазнини. Препоръката на диетолозите е да се консумира половин чаша малини преди всяко хранене. Малината остава единствено чудесно средство за предотвратяване на затлъстяването.

Малините лекарство от природата

Те са богати на желязо и магнезий, необходими за кожата, косата и мускулите. Освен това притежават плодови киселини и дъбилни вещества, които влияят благоприятно на черния дроб. Те му помагат да изхвърли отровите от организма. Необходимо е плодовете да се измиват непосредствено преди консумиране. С най-мно­го ле­чеб­ни свой­с­т­ва е гор­с­ка­та ма­ли­на и те се за­паз­ват до­ри при тер­мич­на об­ра­бот­ка­та. Мно­го доб­ре е те­зи пло­до­ве да се за­сип­ват със за­хар и да се су­шат. Жъл­та­та гра­дин­с­ка ма­ли­на е не по-мал­ко по­лез­на от чер­ве­на­та. Тя се це­ни за­ра­ди ви­со­ко­то й съ­дър­жа­ние на фрук­то­ва за­хар и пек­тин.

Малините са една вкусна и здравословна храна подходяща за вашата диета. Този плод е богат на витамини, антиоксиданти и фибри. Лесно е да ги включите в диетата си, като питателно и вкусно допълнение към много рецепти.  Този плод е една много сладка закуска. Можете да ги ядете пресни или замразени и ще извлечте само ползи за здравето.

Ползи за здравето от малината:
Високо съдържание на елагова киселина, фенолни съединения които могат да помогнат за предпазване от рак, да забавят растежа на раковите клетки и да спрат растежа на някои ракови заболявания.

Неговата масло е естествен слънцезащитен фактор.  Тя съдържа високи количества на полифенолни съединения, известни със своите противоракови свойства.  Тя съдържа мощни антиоксиданти като витамин С, кверцетин и галска киселина.

Изгаряне на мазнините:
Този плод е натъпкан с фибри и манган. Фибрите помагат за забавянето на процеса на храносмилането, така че да се чувствате сити по-дълго.  Манганът е минерал, който помага за поддържането на висока скорост на метаболизма, което от своя страна изгаря мазнините.

Малинов шейк:
Смесете 1 пакет желатин с вкус на малини и 1 / 2 чаена чаша вряща вода. Разбъркайте , докато желатина се разтвори напълно.  Добавете 1 / 2 чаша кисело мляко, ванилия, 1 / 2 чаша плодове и чаша натрошен лед.


Червеният цвят като стимулант:

Червеният цвят служи да се стимулира кръвообращението, изпраща богата на кислород кръв към мускулите за енергиен тласък.

Супер рецепти за лицето:
Ароматът на този велик плод е вдъхновяващ. Опитайте тази рецепта за лицето.

Състав и инструкции:
Поставят се от 5 пакетчета чай от малина в 5 чаши гореща вода.  Изсипете готовият чай в голяма купа.  Поставете голяма кърпа над главата си и се наведете над купата и направете парна баня за около 20 минути.

Малинова маска:
Маска направена от пресни малина предпазва от слънчевите лъчи. Антиоксидантната сила на витамин С помага при петна по кожата.  Тази маска помага и за изглаждане на бръчките.

Рецепта за маската
Състав и инструкции:
Смесете 2 чаши пресни малини и 1 чаена чаша кисело мляко, разбъркайте докато се получи гладка смес.  Нанесете сместа върху лицето и оставете за 15 минути. Изплакнете с топла вода.

Етикети:   
Когато детето ви вдигне температура
Диета с кисело зеле - 3 кг. за три дни
15 вида целувки и техните значения
Ципрофлоксацин
Ходенето пеша-една от най-евтините и ефективни тренировки
Най-нови
Често задавани въпроси За какво се използва Prospan ®? Prospan ® се използва за ...
  Продукти: 200 г кашкавал, 200 г шунка, 2 връзки репички, 2   лъжици ...
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...