Outside Webpage (Iframe)

 

Няколко сигурни малки тайни за топене на мазнините

Натрупали сте килограми през зимата и искате да се спасите от тях.

Ето и спасението:

На закуска хапвайте яйчни белтъци! Няма по-добър вариант от яйцата, повярвайте ми! В един жълтък  има полезни мазнини и лецитин, които стимулират  топенето на мазнини и умствените ви функции. Холестеролът в него индиректно стимулира към топене на мазнини, тъй като покачвате леко мускулната си маса.

 

Заедно с протеина от яйцата, са ви необходими и малко бавни въглехидрати – например 2 препечени филийки пълнозърнест хляб или купичка мюсли с вода. Доказано е, че прием на бавни въглехидрати на закуска и забележете на вечеря, поддържа по-добре нивото на инсулин  и увеличава количеството мазнини, които се топят по време на упражнение.

 

Яжте грейпфрут на закуска! Изчислено е, че консумация на грейпфрут 1-2 пъти в деня, води до сваляне на 2 кг за 12 седмици, само от него! Това се дължи на свойството му да намалява инсулина и заради високото му съдържание на витам. С.    

 

Осем важни тайни за премахване на мазнините

 Тайните са:

 

1.Прием на протеини:.

Протеините са от съществено значение за добра консистенция и мускулна функция. Но не просто някакви протеини. Протеините, които препоръчваме са зеленчуци с висока биологична стойност, като и тези  на млякото, сиренето, риба тон, леща, ядки.

2.Консумирайте омега-3 мастни киселини:

Омега три мазнините са по-полезни за организма. Растителни мазнини (зехтин, сусам, бадеми и т.н.) са полиненаситени мастни киселини, и се срещат също така в голяма част в тъканите на някои видове риба, както и някои растителни източници като ленено семе и орехи. Ако предоставите на тялото си този вид на мазнини, ще набавите мозъка с енергия, и по този начин ще предотвратите множество болести.

3.Премахване на рафинирана захар, бяла захар е една от най-голямата причина за наднормено тегло.

Безалкохолни напитки, много консервирани продукти като кетчуп, съдържат висок процент на бяла захар, която е с никакво хранително съдържание, и само води до увеличаване на теглото. Вярно е, че тялото се нуждае от глюкоза, но тя трябва да си я набави от естествени плодове или ако това е невъзможно, да се замени с мед или кафява захар.

 

4.Не пренебрегвайте консумацията на въглехидрати:

Предпочитайте пълнозърнестите храни, вместо рафинираните като овесена каша, хляб и бисквити. Добавете към вашата диета ориз и леща. Ако хапвате плодовете с кожата това ще спомогне за съхраняване на въглехидрати като гликоген на мускулите и черния дроб.

 

5. Пийте много вода

Добрата хидратазия ще ви помогне да поддържате правилното функциониране на храносмилателния процес, който е от решаващо значение да се запази тялото от токсини и да се справите с  наднорменото тегло. Консумирайте 2-3 литра вода на ден, ако тренирате пийте пресни сокове от плодове или зеленчуци. Избягвайте подсладени напитки, мляко и консервирани сокове.

 

6. Консумирайте зелен чай:

Зеленият чай съдържа антиоксиданти, които помага за борба с излишните свободни радикали, спомага за по-ниско кръвно налягане и холестерол. Зеленият чай съдържа термогенни вещества, които имат способността да се увеличи скоростта на метаболизма. Този чай не съдържа калории и ви помага да премахнете натрупаните мазнини.

 

7. Изпиите сок ​​от един лимон  сутринта:

Лимоновия сок има много качества и високи печалби за тялото Ви. Той ще помогне за премахване на токсините и натрупаните мазнини в тялото Ви, които не могат да бъдат отстранени. Лимоновият сок ще пречисти тялото и  ще премахване на тези ексцесии, също ще спомогне за  по-добър вид на кожата и косата. Вземете сока от един лимон всяка сутрин гладно разтворен в половин чаша топла вода.

 

8.Поне 4 приема на храна през деня:

Това спомага по-лесно да се запазят стойностите на кръвната захар стабилни.

 

Етикети:   
С тази програма ще достигнете желаната фигура напълно натурално. Програмата се състои от едно единственно правило, ако г...
Загадъчна група, представителите на която са не повече от 2-5% от населението на земята. Продукти, способстващи за нама...
Хората от кръвна група Б  имат уникални особености. Те са изключително активни и лесно се адаптират към нови места ...
Кръвна група О е най-разпространената до момента в света /при 46% хора/. Това е най-старата кръвна група. Представителит...
Лунна диета 2012
Точкова диета
Диета според кръвната група аб
Да стопим мазнините с вода
5 дневна ефективна диета с тиква
Най-нови
Въглехидратите са важен източник на енергия за организма. Не трябва във никакъв случай да ...
Възрастта, структура на тялото, температура на тялото, климатът, хормоните, наследствено...
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
Важен е и психологическият резултат. Замислете се – защо хората купуват хапчета за о...