Outside Webpage (Iframe)

 
Начин на приготвяне на мусаката Нарязаният на дребно лук се задушава в част от мазнината. Прибавят се последователно и се запържват леко почистеният и измит ориз и част от червените домати, нарязани на дребно.
Начин на приготвяне пълнени чушки Лукът и морковите, почистени и измити, се нарязват на дребно и се задушават в мазнината. Прибавя се почистеният и измит ориз и леко се запържва. Слагат се част от доматите, на
Порции: 4 Детайли: Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправките добавят цвят, хрупчавост и ярък вкус на това елегантно ястие с говеждо месо, правейки всяка хапка неустоимо вкусна Съ
Кадаиф
Макарони на фурна
Огретен с картофи
Руска салата
Супа от пилешки дреболии
Най-нови
Събран от растенията и донесен в кошера, прополисът запазва всичките си свойства. Много ва...
Бананите успешно и бързо се усвояват, в тях има много фибри. Затова диетолозите съветват т...
как да...
Необходими продукти:300 г сварено пилешко филе3 яйца250 г мариновани гъби200 г моркови1 гл...
Порции: 4 Детайли: Това е нашата диетична версия на любима рецепта. Чушките и подправкит...