Outside Webpage (Iframe)

 

Спазвайте диети умно, не трудно

Този израз е изключително верен, когато стане дума за диети. Истината е в това - да не гладувате. Важно е просто да намалите похапването малко и тогава за определен период от време това ще ви се отрази благоприятно

Хубаво е в диетата си да включите и малко физически упражнения. Определяне на дневната доза калории Започнете със записване на всичко,което ядете през седмицата, до най – малкия детайл. След това извадете 500 калории от числото. Това е вашата нова  цел и доза. Ако вашата оптимална доза калории за деня е 2000, новата ще е 1500. Това разбира се означава, че може първия ден да приемете 1800, а следващия 1400.

 

Като заключение трябва да се знаете и някой други фактори за бързото и здравословно отслабване:

 

  • Намалете висококалоричните напитки, като например алкохол и безалкохолни напитки, които имат малко или никаква хранителна стойност.
  • Включване на постно месо - домашни птици и постно месо, което наистина помага за премахване на целулита, защото постните меса съдържат големи количества протеини.
  • Сушени плодове - те съдържат много фибри, протеини и полезни мазнини, това спомага за премахване на целулита значително.
  • Пресни плодове и зеленчуци - Ярките цветове са склонни да имат голямо количество антиоксиданти, което е от съществено значение в една здравословна диета. Тези антиоксиданти, предотвратяват или забавят увреждането на тялото ни. Повече антиоксиданти означава по-малко свободни радикали, а това означава по-малко целулит!
  • Вода - Водата е неизбежна съставка за борба с целулита. Питейната вода може да помогне за намаляване на целулита.
  •  Риба - мазните риби са най-добрият вид на храна. Защо? Тъй като те съдържат множество мастни киселини са от съществено значение за нас. Тези мастни киселини помогат да се засилят и обогатят клетките на кожата и да се подобри тонуса и повърхността на кожата ни.

Не забравяйте, че е важно да имате спокоен осемчасов сън. Трябва да пиете много големи количества вода, не сода, кафе а чиста вода. Успех!

Етикети:   
Хората, които имат повече локализирани мазнини или са с наднормено тегло трябва да подобрят храненето. Подобряване на...
За да се щадят бъбреците ни особено при протичащи в момента или прекарани в миналото цистит (това е възпаление на пикочн...
Важна роля на черния дроб е преобразуване на натрупаните  мазнини в енергия. Ако организма е лишен от необходимото ...
Загадъчна група, представителите на която са не повече от 2-5% от населението на земята. Продукти, способстващи за нама...
Лунна диета 2012
Опасната вечеря
Точкова диета
5 дневна ефективна диета с тиква
Диета според кръвната група аб
Най-нови
Загадъчна група, представителите на която са не повече от 2-5% от населението на земята. ...
Подхапвате непрекъснато някакви хрупанки, които са много по-вредни. Тайната е в това &ndas...
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
Важен е и психологическият резултат. Замислете се – защо хората купуват хапчета за о...