Outside Webpage (Iframe)

 

Трайно отслабване

Времето е прекрасно! Искате да изглеждате отлично! Поставете си за цел бавно и постепенно отслабване с намаляване приема на калории, докато достигнете необходимия прием, който ви задоволява, без да ви кара да се чувствате гладни и задължително повишаване на физическата активност. Ключът към отслабване е  без да намалявате количеството храна, като я замените с нискокалорична.

Кои храни ще ви заситят с по-малко калории и са подходящи при диети за отслабване?

плодове и зеленчуци сурови (спанак, броколи, домати, моркови, диня, боровинки, къпини, ябълки), обезмаслени млечни продукти (прясно и кисело мляко, сирене), супа с бульон със зеленчуци, с пилешко, доматена супа, пълнозърнести храни (кафяв ориз, пълно зърнест хляб, пуканки), крехко месо, птиче месо и риба,  бобови растения (черен боб, грах)

Кои храни съдържат повече калории и трябва да се избягват по време на отслабване?

Пържени храни (яйца пържени в масло, пържени зеленчуци, пържени картофи), пълномаслени млечни продукти,  сухи храни от вида на бисквити (чипс, сушени плодове), високо маслени и храни с много захар (кроасани, маргарин, понички, кайкове, пасти и торти) и  мазни меса.

Загуба на тегло трябва да бъде бавно, постоянно и контролирано


В крайна сметка, строгите диети не работят. Диетите са твърде строго наказание за повечето хора. Просто не можете да се придържате към диета, която ви кара да се чувствате гладни през целия ден. В допълнение, загубата на тегло прекалено бързо, може да доведе до това да губибите мускули. Затлъстяването е заболяване на дълга еволюция, която изисква цял живот да се грижите за навиците на хранене съчетани със физическите упражнения. След това, то е естествено, че ще отслабнете или поне ще стабилизирате теглото. Всяка трайна промяна трябва да става на малки стъпки. Методите да отслабнете бързо често са последвани от бързо възстановяване на теглото, защото те не променят навиците на хранене или физически упражнения.

Добър навик е закуска, обяд и вечеря всеки ден. Опитайте се да ядете по-малко от 25% от общите дневни калории на всяко хранене. Това ще ви помогне да не изпитвате вълчи апетит преди хранене, които обикновено не се случи, когато пропуснете хранене.

Правилната диета и физически упражнения, съответстващи на вашата кръвна група все още са много важни за всяка ефективна и устойчива програма за намаляване на теглото , като по-добро качество на живот чрез осигуряване на необходимите промени. Научете кои храни да предпочетете, и какво да избягвате, за да постигнете целта си!


4 клавиши да намалите теглото си постоянно

  • Количество на храната;
  • Разнообразие на храната;
  • Разпределяне на храна;
  • Упражнения.
Етикети:   
С тази програма ще достигнете желаната фигура напълно натурално. Програмата се състои от едно единственно правило, ако г...
Това е един здравословен начин да свалим натрупаните килограми по празниците. Фибрите създават чувството за ситост. Идеа...
Когато се опитвате да отслабнете е съвсем нормално от време на време да изпитвате колебания кога да се претеглите и трев...
Християнската религия систематизира постите и ги доразвива, като ги обвързва с църковните празници. Един от тях подобе...
Диета с кисело зеле - 3 кг. за три дни
5 дневна ефективна диета с тиква
Диета според кръвната група аб
Диета според кръвната група б
Ефективна диета при новолуние
Най-нови
Важен е и психологическият резултат. Замислете се – защо хората купуват хапчета за о...
Тайната на диетата се състои в ограничената употреба на въглехидрати. За 1 месец е възможн...
как да...
Тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябв...
Важен е и психологическият резултат. Замислете се – защо хората купуват хапчета за о...