Outside Webpage (Iframe)

 

10 начина да забравим гаджето

10 по-добри начина да забравим че гаджето ни е зарязало,

от това да се натъпчем с шоколад

 Гаджето ти те е зарязало и сега си съсипана. Седиш сама в тъмното на дивана и си спомняш как сте се гушкали тук, разглеждаш цял куп с ваши снимки, сълзите се стичат по лицето ти, и ти се иска да изядеш промишлено количество шоколад, за да „изтрие” горчивината от душата ти. Де да можеше шоколада да заличава такива болки със страхотния си вкус, но не може. Единственото му действие в този момент ще бъде да повлияе на кантара, а няма да намали болката от раздялата с любимия. Ето няколко начина да се справиш с проблема:

1. СТОП на сълзите - край на сълзите, достатъчно му бяха. Никой мъж не заслужава да плачеш за него.Този, който заслужава не те кара да плачеш, нали така? Предполагам, че всичко около теб ти напомня за него затова вземи един кашон и сложи вътре „вашата прекрасна връзка”, сложи го в килера и сега си свободна да продължиш напред.

2. Вярвай в себе си - много момичета, след като са приключили взаимоотношения с гаджето, смятат че света е свършил. Ей, не е разберете! Това, че са ви зарязали не означава, че няма други мъже, а напротив има страхотни мъже, които ви чакат „да влезете” отново в играта с пълна пара и да покажете на бившия какво е загубил, за да съжали за решението си, но връщане назад няма, нали дами?

3. Погрижи се за себе си - сега имаш свободно време да отделиш повече време за грижи за себе си. Отиди в някой салон за красота и се поглези. Направи си някое релаксиращо масажче, пилинг маска, нова прическа, маникюр или нещо друго, за да се почувстваш добре и да си отдъхнеш от сивото ежедневие.

4.  Отдай се на любимите си занимания - много често се случва човек да пренебрегва това, което обича да прави заради половинката си. Жените винаги правим това, което каже той, за да му угодим и пренебрегваме себе си. Сега имаш възможност да прочетеш някоя книга, да гледаш новите романтични комендии и драми без някой да ти мрънка на главата, че това е пълна боза и да те опреква, че плачеш на някоя от тях.

5. Обърни внимание на близките си - в забързания ден, изпъленен с безброй ангажименти, се обзалагам, че не ти остава време за вашите, затова сега е времето да им обърнеш малко внимание. Да поговорите за живота или за нещо, което тях ги вълнува.

6. Посети фитнес залата - Направи графика за седмицата ти, така че да можеш да посещаваш фитнеса поне два пъти. Ще видиш как за отрицателно време ще си „нов човек”.  А пък, ако трябва да съм честна всеки път ти гарантирам, че ще се наслаждаваш на мускулести сладурчета, които ще се опитват да те впечатлят колко са вдигнали и какви мускули имат... Балсам за женското око! :P 7. Започни да се храниш здравословно – вече не си длъжна да ядеш мазните картофки от mcdonalds, вместо това  си вземи салата със зехтин, вместо олио, риба на скара, вместо пържена, ръжена питка, вместо обикновенна. Не забравяй че постоянните всекидневни и здравословни навици, а не постоянните лишения, са пътят към здраво и щастливо тяло. Надвии изкушенията и впечатли приятелите си с грижата за здравето си.

8. Shoping терапия - излез с приятелки по магазините, пробвай дори дрехи, които не можеш да си позволиш или дрехи, които смяташ че никога няма да облечеш. Важното е да се забавляваш.  Доказано е, че разходката по магазините е доста полезна дори и нищо да не си купиш.

9.Купонясвай с приятели -  sега е времето да посетиш клубовете и дискотеките, в които не си ходила заради “семейният живот”. Разкърши се на дансинга, пусни твоя неустоим чар и до края на вечeрта е невъзможно да останеш сама.

10.  Организирай си екскурзия- ще ти се отрази добре една екскурия за няколко дни. Може би сега е момента да хванеш „Муцито” под ръчичка и да отидете да покарате ски. Това са 10-те неща, който можеш да направиш, за да забравиш, че гаджето ти те е зарязало вместо да се натъпчеш с шоколад.  Знам, че не е лесно да преодолеш загубата, но нали все от някъде трябва да започнеш. Не можеш постоянно да се самосъжаляваш и да плачеш, затова избърши сълзите и се заеми с изпълнението на списъка! Успех, мила. Аз вярвам, че можеш!

Автор: Луиза Величкова

Етикети:   
Ядките са сред афродизиаците, които повишават  желанието за секс както при единия така и при другия пол. Те подобря...
10 по-добри начина да забравим че гаджето ни е зарязало, от това да се натъпчем с шоколад  Гаджето ти те е заряза...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането предотвратява оплождането, спор...
15 вида целувки и техните значения
10 комплименти които мъжете искат да чуят
10 начина да забравим гаджето
10 начина, по които facebook може да унищожи връзката ви
5 етапа, през които минават дългите любовни връзки
Най-нови
Целувката е начин да изразите чувствата без да произнасяте нито дума и да разберете чувств...
Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото и жените. Сигурно сте...
как да...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...
Те са крехки, сантиментални и по-малко се интересуват от секса, отколкото мъжете. Ние повд...