Outside Webpage (Iframe)

 

15 вида целувки и техните значения

Целувката е начин да изразите чувствата без да произнасяте нито дума и да разберете чувствата на партньора си, без да зададете нито един въпрос. Може да се състои от най-незабележителното  движение на устните , но в него са включени всички наши емоции.

Целувката е загадка, на която е необходима интерпретация. Въпреки че не забелязвате, всекa вашa целувка носи отпечатък на вашите мисли и носи в себе си различнo съобщение и трябва да бъде правилно интерпретирано. Не е лесна задачата да научите кое съобщение иска да ви предаде партньора  чрез целувка, но не е невъзможна мисия.

Всичко, което трябва да знаете:

Какво значение се крие зад всеки тип целувка.

 

Бърза целувка

Бързата целувка не попада в групата на романтичните целувки, но е отлична за първата среща или в обществото.  Извършва се със затворени устни и докосването на устните на онзи, с когото искате да споделите целувката. Тя трябва да трае около 3 секунди, и изпраща съобщения като "харесваш ми, но не искам да избързвате" или "Беше ми забавно с теб".

 

Романтичната целувка

С леко отворени устни нежно докосвате устните на партньора. За да постигнете истинския ефект, тя трябва да бъде бавена и нежена, защото грубата целувка изобщо не е романтична. Страстта е задължителен елемент на романтичните целувка. Без страст тя губи своето значение. На първата среща романтичната целувка изпраща съобщение, че искате да научите повече за партньора, но не искате да бързате прекалено. Двойките, които са дълго заедно използват целувката, за да покажат, че се грижат един за друг.

 

Френската целувка

Френската  целувка е съпътствана от постоянно натискане на езиците.  Тази целувка е страстена и е предназначена за двойки, които са заедно дълго време или за двойки, които искат да задълбочат своята връзка, защото носи със себе си посланието "Обичам те и те искам". Тя  много често води до по-интимен физически контакт. Френската целувка представлява реално изкуство и след като повлияе, ще можете без много усилия да усетите пеперуди в стомаха.

 

Целувка на бузата

Целувката по бузата се извършва когато устните нежно докосват лицето на този, когото  целувате. Ако целувате приятел или член от семейството, тя отнема около 1-2 секунди и се използва най-често като начин на поздравяване. Тя  много често изпраща съобщения като "Благодаря Ти" или "подкрепям ТЕ". Когато е предназначен за човек, който физически ви привлича, тя означава: "Харесвам те". Целувката на лицето е идеален вариант за първата среща, когато целта е запознаване и проучване. Ако получите нежна целувка по лицето на първата среща, това означава, че потенциалният партньор показва учтивост и култура, т.е. не иска да ви принуждава нищо и че е готов да чака, докато не решите да му предложите устните.

 

Ангелска целувка

Ангелската целувка е много нежен допир с устните на клепача или в непосредствена близост до окото на вашия партньор. Сладката ангелска целувка носи спокойствие при влюбените и увеличава емоционалната връзка между партньорите. Може да бъде много приятен начин да кажете на Вашия любим "Добро утро" веднага след събуждането или "Лека нощ" след красивата вечер прекарана заедно. Брачните двойки често практикуват тази целувка и когато искат да излеят емоциите си, но без да събудят желаната личност.

 

Целувка по носа

Целувката на носа е леко докосване с устните  върха на носа на партньора. Тя е забавен начин да привлечете вниманието на желания и почти винаги предизвиква усмивка на лицето му. Обикновено се използва от двойки, които са дълго време заедно и изразява привързаност. Целувката на носа често се използва и от майките, когато искат да забавляват  децата си.

 

Целувка по челото

Целувката по челото заедно с целувката по ръката попадат в групата на нежните и елегантните целувки. Когато се използва между членовете на семейството, нейната цел е да донесе спокойствие. Например, когато малките деца са болни, родителите ги целуват по челото с послание: "Обичам те и се надявам, че се чувстваш по-добре", "Всичко ще бъде наред, защото аз съм тук" или "Тук съм и ще остана, докато не се почувстваш по-добре ". Ако пък партньорът ви ви подари такава целувка, в същия момент ще ви обземе чувство на сигурност. Тя още се нарича и целувка на закрилата или майчинска целувка и се придружава със съобщение "Твърде много се притеснявам за теб и не искам да те губя."

 

Целувка по ухото

Целувката по ухото най-често е последвано от леко смукане на ушната мида. Има изключително еротичен ефект. При нейното изпълнение включете и дълбоко дишане в ухото. Това е добър начин да  починат устните на партньора. Целувката на ухото принадлежи към групата на страстни целувки и предава мощно сексуално съобщение "Искам да преминем към нещо по-сериозно" или "отчаяно желая те".

 

Целувка по ръката

Проста, но елегантена, целувката по ръката има огромен потенциал да ви спечели. Води произход от далечното минало и издава изтънчен характер на този, който го използва. Ако някой ви целуне ръката той тайно ви казва "удостоен съм с твоето присъствие" или "обожавам те". Във висшите кръгове в Европа се използва като заместител на думите "Радвам се да се запознаем". Във всеки случай, значението на целувката по ръката предава уважение и адмирация. За съжаление, днес тя изглежда малко старомодно и рядко се използва.

 

Ескимоска целувка

Под понятието ескимоска целувка се крие нежното триене с върха на носа във върха на носа на партньора. Този сладък начин на "целувка" означава преданост към партньора. Ескимската целувка може да бъде и една забавна игра между родителите и техните деца.

 

Целувка по шията

Целувката по врата е нежен допир на устните с кожата на шията на партньора. Често се използва от двойки, които са много близки и влюбени. Ако вашият партньор ви подари нежна целувка по шията, трябва да знаете, че той се чувства прекрасно в компанията ви и иска да ви каже "копнея по теб".

 

Вампирски целувка

Вампирските целувка е целувката по шията, но включва и изсмукване  или леко ухапване на кожата. Често този целувка оставя и червени следи зад себе си, така че за нея е необходимо съгласие от двамата партньори. За разлика от нежната целувка по шията, тази целувка носи със себе си еротично съобщение "Желая те сега и веднага" и води до нещо повече от целувка. Поради това този тип целувка не е разрешен на обществени места.

 

Целувка "ухапване на езика"

Ухапването на езика е по-агресивна форма на френска целувка и включва кратко и нежно ухапване на езика на партньора, докато той се оттегли. Този тип целувка е чувствена и подлудява партньорите, и означава нещо  от типа "Не мога да дръпна ръцете си от теб" или "възбуди ме". Ако вашият партньор ви подари такава целувка, трябва да знаете, че вашият физически контакт се стреми към по-голяма интимност и вероятно ще завърши със секс . Но имайте предвид, че целувката, която включва хапване на езика трябва да носи удоволствие и на двамата партньори, а не удоволствие на единия, а болка на другия.

 

Целувка Спайдърмен

Този целувка е получила името си след известната сцена от филма Спайдърмен, където Кирстен Данст целува Тоби Магуайър, докато той виси от сградата. Тя може да се извърши, когато главата на партньора е обърната в обратна посока от вашата и често се състои от целувки на долните устни на партньора. Тази целувка предлага приятно усещане, защото можете да почувствате дишането на партньора в шията и обратно. И означава "Чувстваме се достатъчно близъки за да експериментираме".

 

Целувка на едната устна

Представлява леко смукване  на една от устните на партньора. Това е невероятно романтична целувка и ако доловите правилния начин много вероятно да предизвикате трептене в корема на своя партньор, което бързо може да премине в гореща любовна игра. Целувката на едната устна изпраща точно такова съобщение "Силно ме привличаш".

Етикети:   
Възможностите за отслабване са разнообразни, но има само една, която е несъмнено най-приятна: да загубите килограми с пр...
Целувката е начин да изразите чувствата без да произнасяте нито дума и да разберете чувствата на партньора си, без да за...
Секс и загуба на калории
15 вида целувки и техните значения
Ядки за сексуална мощ
Любопитно за секса
10 комплименти които мъжете искат да чуят
Най-нови
Възможностите за отслабване са разнообразни, но има само една, която е несъмнено най-прият...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...
как да...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...
Те са крехки, сантиментални и по-малко се интересуват от секса, отколкото мъжете. Ние повд...