Outside Webpage (Iframe)

 

8 интересни начини да се мотивирате да тренирате

Измисляте десетки извинения когато трябва да си вдигнете задника и да размърдате тялото? "Студено е", "Нямам чиста спортно облекло", "Ще наваксам утре с интензивен тренировка", "И така съм далеч от целта, няма какво да губя, ако прескоча днес "," Не съм в настроение "... Списъкът може да продължи безкрайно.

Никой не казва, че е просто и лесно да се води на здравословен и активен живот. Клопките са буквално навсякъде, но вашата задача е да намерите силата която задушава уютното гласче в главата ви, което казва "почивка. Седи и се наслади без да си ангажиран с гъвкавост, тежести, фитнес и  упражнения ". Необходимо е да поддържате в живота мотивацията, която ви насърчава да се потите.

 

Изглежда Ви невъзможно да правите редовно упражнения? Следните интересни съвети ще ви помогнат да съберете сили и да си върнете мотивацията, която ще ви доведе до тялото, за което мечтаете.

  1. Облечете червена спортна екипировка. Ако липсата на мотивация произтича от намалена енергия, запълнете себе си в цвета на страстта. Гледането в червено повишава енергията, а носенето на същата бързо повишава самочувствието и насърчава действия.
  2. Прочетете вдъхновяващи история. Когато прочетете за опита на хора, които изключително намаляват теглото си или "изваяват" тялото, което винаги сте искали, вероятно си казвате "И аз мога това", "И аз обичам това чувство." Животът на другите не е само отличен пример за това, което можем да постигнем, но и могат да бъдат източник на мотивация за тренировки.
  3. Потърсете мнението за формата си от малко дете. Ще получите реален отговор и силен мотив за тренировки. Детската искреност ще ви изправи пред истината, а детските думи ще гърмят в ушите, когато решите да прескочите тренировката.
  4. Всяка тренировка правете по една ново упражнение. Новостите увеличават тръпката, а тя лесно създава зависимост. Новите упражнения ще връщат партито във физическата активност, а освен това са отлични за тялото, което по-добре се оформя, когато редовно е изправена пред нови и нови предизвикателства.
  5. Платен месечна членски внос. Парите не могат да купуват мотивация, но когато предварително внесете за обучение на фитнес или уроци по зумба или аеробика, те могат да бъдат много голям стимул за тренировки. Повтаряйте, че с всеки пропуснат тренировка, вие всъщност хвърляйте пари на вятъра и е по-вероятно, че няма да „забравите“ за тренировката.
  6. Веднъж седмично вдигайте с тегло равно на теглото, което сте загубили. отслабнах 5 килограма? Веднъж седмично повдигнете  5 кг. Веднага ще ви стане ясно защо се чувствате леки като пера, а защо преди това сте се чувствали като пълен чувал. Чувство на удовлетворение, което ще ви зарежда в тези моменти, ще ви държи  на крака всеки ден.
  7. Направете си "каса на наградите". Винаги когато сте тренирали, а преди това не сте имали желание за изпотяване, поставете в касата определена сума пари. Повторете това всеки път, когато продължите тренировката за няколко минути повече или когато хладилника отворите хладилника и не си вземете нищо от там, или когато сте свалили килограм или сантиметър от размера. Отидете на шопинг след като понапълните касата. Когато облечете новите секси обувки, Спомнете си, че с тренировките сте заслужили това което притежавате.
  8. Представете себе си в секси бански или съхранявайте снимки за вдъхновение. Създаването на умствена представа за вашата фитнес цел може успешно да ви мотивира. Вероятно е да постигнете нещо, ако можете да си го представите. Следващия път, преди да изхвърлите кърпата и да се откажете от тренировката, представете себе си в секси бански. Или на компютъра съхранявайте папка със снимки на красиви оформени тела. Те могат да бъдат отличен начин за вдъхновение и стимул за да се упражнявате в моментите, когато леглото ви влече да легнете.

И помнете, стремете се към прогрес, а не към съвършенство.

 

Етикети:   
Във Вашето нежно женско тяло има приблизително 600 мускула. Ако не ги използвате, ще ги загубите. Някой жени със застоял...
Всички ще се съгласите, че е лесно да се започне да се  тренира. По един или друг начин ще си повишите мотивацията ...
Измисляте десетки извинения когато трябва да си вдигнете задника и да размърдате тялото? "Студено е", "Нямам чиста спорт...
Ходенето пеша-една от най-евтините и ефективни тренировки
Скорост на качване и сваляне на тегло
8 интересни начини да се мотивирате да тренирате
Невероятни упражнения за коремните мускули
Фитнес и диета
Най-нови
Във Вашето нежно женско тяло има приблизително 600 мускула. Ако не ги използвате, ще ги за...
Измисляте десетки извинения когато трябва да си вдигнете задника и да размърдате тялото? "...
как да...
Едно от нещата, които трябва да запомните: Бързото сваляне винаги означава обезводняване...

Notice: Undefined variable: content1 in /home/lifeline/public_html/includes/blocks.php on line 2673