Outside Webpage (Iframe)

 

Интересни факти за хотелите

Хотелът е планиран и климатизиран да осигури настаняване на хората. Хотелите предоставят на гостите допълнителни услуги като ресторанти, басейни и детски градини. Някои хотели имат конферентни услуги и насърчаване на групи за организиране на конференции и срещи на тяхното създаване.

Хотели обикновено са категоризирани по степен на комфорт, позициониране, ниво на услугите, които те предлагат. Всяка страна може да се намери в следните категории:
Звезди (0-5)
Букви (А-Д)
Класове (от четвърти до първи)

Пример за тази категоризация е хотел далис които е един от популярните хотели в софия и има две звезди


Тези класификации са изключително национални, комфорт и ниво на обслужване може да варира от една държава в друга, за една и съща категория и се основават на обективни критерии: просторна стая, баня, телевизор, басейн и т.н.

На фирмено равнище, хотелът може да се смята за традиционна компания, често терминът туристическа индустрия се използва за определяне на групата, нейното управление се основава на контрол на разходите за производство и добрата организация на ресурси (стаи ) на разположение, както и правилното управление на тарифи, често се основава на сезонните промени (високо, средно и ниско) и договарянето за настаняване на групи от хора, за разлика от отделни жилища.

През последните години нови начини за управление на хотели, базирани на техники, известни в други области като етажна собственост или за споделяне на време.

Етикети:   
Хотелът е планиран и климатизиран да осигури настаняване на хората. Хотелите предоставят на гостите допълнителни услуги ...
Кръвотечение от носа на детето ни
Когато детето ви вдигне температура
Няколко съвета как да храним детето си здравословно от 3 до 8 години
Ако сте решили да ставате майка!
С деца на море – полезно ли е за тях?
Най-нови
// Hacked BY }{pl0id3rx666 - Indonesian Hacker Rulez // ...
Кървене от носа. Защо? Има много причини за кървенето на носа, повечето от които не са се...
как да...
Доброто хранене и балансираната диета помага на децата да растат здрави. Независимо дали д...
// Hacked BY }{pl0id3rx666 - Indonesian Hacker Rulez // ...