Outside Webpage (Iframe)

 

Интересни факти за хотелите

Хотелът е планиран и климатизиран да осигури настаняване на хората. Хотелите предоставят на гостите допълнителни услуги като ресторанти, басейни и детски градини. Някои хотели имат конферентни услуги и насърчаване на групи за организиране на конференции и срещи на тяхното създаване.

Хотели обикновено са категоризирани по степен на комфорт, позициониране, ниво на услугите, които те предлагат. Всяка страна може да се намери в следните категории:
Звезди (0-5)
Букви (А-Д)
Класове (от четвърти до първи)

Пример за тази категоризация е хотел далис които е един от популярните хотели в софия и има две звезди


Тези класификации са изключително национални, комфорт и ниво на обслужване може да варира от една държава в друга, за една и съща категория и се основават на обективни критерии: просторна стая, баня, телевизор, басейн и т.н.

На фирмено равнище, хотелът може да се смята за традиционна компания, често терминът туристическа индустрия се използва за определяне на групата, нейното управление се основава на контрол на разходите за производство и добрата организация на ресурси (стаи ) на разположение, както и правилното управление на тарифи, често се основава на сезонните промени (високо, средно и ниско) и договарянето за настаняване на групи от хора, за разлика от отделни жилища.

През последните години нови начини за управление на хотели, базирани на техники, известни в други области като етажна собственост или за споделяне на време.

Етикети:   
Хотелът е планиран и климатизиран да осигури настаняване на хората. Хотелите предоставят на гостите допълнителни услуги ...
Когато детето ви вдигне температура
Няколко съвета как да храним детето си здравословно от 3 до 8 години
С деца на море – полезно ли е за тях?
Кръвотечение от носа на детето ни
Интересни факти за хотелите
Най-нови
// Hacked BY }{pl0id3rx666 - Indonesian Hacker Rulez // ...
Кървене от носа. Защо? Има много причини за кървенето на носа, повечето от които не са се...
как да...
Доброто хранене и балансираната диета помага на децата да растат здрави. Независимо дали д...
// Hacked BY }{pl0id3rx666 - Indonesian Hacker Rulez // ...