Outside Webpage (Iframe)

 

Секси дупе

Гладка кожа без стрии и целулит, стегнати задни части и балансирано тегло. Помислете преди да е дошло лятото, без да бързате последния месец преди плажа. Всичко това може да постигнете с подходяща козметика, добър хранителен режим и антицелулитни програми.

Задача № 1

КРАСОТА: Разберете как да изгладите кожата и да се лишите от портокаловия проблем.

Приятели, тези методи изискват значителни промени в начина си на живот, трябва да разберете, че не съществуват магически решения.

Задача № 2

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ: Меню за по-бърза обмяна на веществата, прочистване на организма и стопяване на излишните килограми.

Диета: Ако искате да знаете как да премахнете целулита диетата трябва да бъде първото нещо, което трябва да започнете. Така че, за да се отървете от него, най-добре е да се опитате да намалите количеството на мазнини, съдържащи се в тялото Ви.   

Колкото по-малко мазнини -> Толкова по-малко целулит.

 

Храни за борба с целулита

Храните играят ключова роля в превенцията и лечението на целулита. Доказано е, че хората с целулит имат проблеми с натрупването на течност във вътрешността на клетките, причинени от недостатъчен лимфен дренаж. Също така е налице ясна връзка между затлъстяването, запек и неизправен черния дроб.

Така че, за лечение на целулита трябва да се вземат предвид следните храни:

Храна, която е в състояние да стимулира лимфения дренаж

Това означава, че храни, богати на калий и ниско съдържание на натрий. Така че, се препоръчват банани, брюкселско зеле, картофи, тиква, моркови, пъпеши, и т.н. ... трябва да се намалят храни, богати на сол. Освен това, ние препоръчваме храни, които съдържат витамин C, витамин Е и флавоноиди. Яденето на храни, богати на тези витамини е добър начин да се увеличи притока на кръв, която помага за премахване на излишната течност, основната причина за "портокалова кора" целулита.

 

    Храни, които помагат за предотвратяване на затлъстяването или за отслабването.

Повечето зеленчуци съдържат много малко калории в същото време те осигуряват много витамини и минерали. Идеалени десерти са плодовете, богати на естествени захари  и спомагат за премахването на мазнините.

 

    Храни за предотвратяване на запек или в полза на премахването на изпражнения.

Приемът на храни с високо съдържание на фибри. Влакнините са много подходящи за детоксикацията, важен елемент за предотвратяване и лечение на целулита.

 

    Храните, които помагат при прочистването на черния дроб.

Черният дроб е филтъра на тялото. Здрав черен дроб помага да се намали образуването на целулита. Специални храни за черния дроб включват ябълки,  круши, овес, чесън и лук.

 

Задача № 3

Антицелулитни програми: В къщи и в козметичните салони.

Упражнение: Един от най-добрите начини за премахване на целулита е да се упражнявате всекидневно в комбинация с подходяща диета. Упражненията не само поддържат тялото ви здраво и във форма , но ще се намали и теглото Ви, а оттам и целулита.

 

Етикети:   
Гладка кожа без стрии и целулит, стегнати задни части и балансирано тегло. Помислете преди да е дошло лятото, без да бър...
Целулитът без съмнение е един изключително сериозен проблем, касаещ почти всички жени. Това явление изключително пречи &...
Лятото е времето на дълбоките деколтета и с него на стегнатите красиви гърди. Дръжте раменете си изправени, колкото е въ...
Първото нещо, което трябва да кажа е, че ако искате да имате завидни краката трябва да бъдете много внимателни в: п...
Секси дупе
Портокаловата кожа
Косопад !!! помощ.......
Отслабнете за 15 минути
Тиква за здраве и красота
Най-нови
Заблуда е, че носенето на шапка води до плешивост. "Шапките могат да причинят накъсване пр...
Лятото е времето на дълбоките деколтета и с него на стегнатите красиви гърди. Дръжте рамен...
как да...
Гладка кожа без стрии и целулит, стегнати задни части и балансирано тегло. Помислете преди...
Целулитът не е проблем на затлъстяването, той е предимно  кожен проблем и няма никакв...