Outside Webpage (Iframe)

 

Със 7 дневна диета за бързо отслабване – кралица на новогодишния бал

Коледните и новогодишните празници чукат на вратата. Няма жена, която да не желае да бъде неотразима и да впечатли околните със своята визия. Мили дами в името на това как искате да изглеждате, няма нищо лошо да се подложите на една 7 дневна диета. Предлагам Ви нещо примерно:

Първият ден е за предпочитане да го изкарате само на чай подсладен с мед. Този ден е за предпочитане да съвпадне ако е възможно и с пълнолунието. Тогава ефектът наистина ще бъде поразителен.

Вторият ден похапвайте само сливи в зависимост от сезона. В нашият случай се запасете с около килограм сушени сливи и хапвайте по една през определено време.

Трети ден е почистващ и обикновено се хапва само диня, но когато сезона и портмонето не Ви  позволява подобно нещо може да мине денят и на неподсладено кафе и плодове. Не яжте по два различни плода наведнъж.

Четвъртия ден може да си позволите сварени картофи, или сварен ориз, но пестете солта. За предпочитане е безсолни.

Петия ден си сгответе зеленчукова супа. Хапвай те я по-топла, така ще изгорите повече калории.

Шестия ден е пиршество за Вас. Позволете си сандвич с черен хляб, зеленчук и парченце сирене или кашкавал. Чай също може да пиете този ден, но без захар.

Седмият ден е новогодишният бал. Вие изглеждате перфектно и се чувствате като кралица. Не прекалявай те с мезетата и танцувай те на воля. Ако са Ви се сторили мъчителни тези 7 дни ВНИМАВАЙ ТЕ какво похапвате за в бъдеще!

Етикети:   
Как можем да се заразим? Инфекцията идва отвън или отвътре. Когато болен човек киха и кашля, болестотворните микроорган...
През лятото хиляди хора доброволно са изложени на слънце, за да тонизират кожата и придобият загар. Но слънцето е много ...
Всеки човек устоява по различен начин и различно време на слънце. Колко чувствителни сте към слънчевите лъчи, зависи от ...
Терминът "фарингит" /болки в гърлото/ в медицината означава възпаление на  лигавицата на фаринкса . Основният симпт...
Фарингит
Деанксит
Ескапел
Талцид
Ципрофлоксацин
Най-нови
Неправилно е твърдението, че сезонните депресии настъпват през пролетта и есента. В действ...
ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА Деанксит 0,5 mg/10 тmg обвити таблетки Флупентиксол/Мел...
как да...
Ако сте свикнали да ядете редовно по три пъти на ден и то здравословно,  и въпреки то...
Ако искате да притежавате добро зрение яжте повече моркови, картофи и тъмно зелени зеленчу...