Outside Webpage (Iframe)

 

Красиви крака

Първото нещо, което трябва да кажа е, че ако искате да имате завидни краката трябва да бъдете много внимателни в:

 • поддържане на правилното хранене;
 • пийте много течности;
 • не пийте алкохол и не пушете;
 • не носете много плътни панталони;
 • избягвайте да ядете мазнини.

Важен факт е също и ходенето пеша, за да се стимулира кръвообращението. Можете също така да вземете студен душ и един масаж с гъба, за да подобрите циркулацията на кръвта.

Стълбища: изкачването на стълби е много уморително. Това е дейност, която Ви е под ръка ежедневно и е без никакви разходи. Изкачването предлага много предимства, тъй като помага за изгарянето на мазнините, намаляване на целулита и за по-атлетични крака.

Не забравяйте, че кафе, алкохол, месо, сладкиши и безалкохолни напитки не са подходящи. Пийте повече вода, яжте много зеленчуци и правете масаж.

Портокалите ще Ви помогнат за предотвратяване на проблеми с кръвообращението, защото те са компоненти, които укрепват кръвоносните съдове.

Как да намалим напрежението в пулсиращите ни крака и да се отпуснем? Усещането за тежест е свързано с напрежението във вените и по слабото кръвообръщение. За да го подобрим, трябва да стимулираме мускулите на краката чрез система на прости и лесноизпълними упражнения:

 • Старият добър велосипед. Легнете на дивана и дигнете краката си над вас и се пригответе за примерно завъртане педалите на колело. Изпълнете около 150 завъртания, като при всеки кръг насочвате пръстите на краката си силно надолу и ги издърпвате след това нагоре.
 • Сложете пред стола някаква кърпа. Седнете на стола и с редуване на двата крака, повдигайте кърпата с пръстите на краката си на височина около 30 сантиметра.
 • Седнете на пода и изпънете краката си, като допрете стъпалата едно в друго. След това ги повдигнете нагоре. Започнете да разтръсквате краката един след друг.
 • Koлeничи нa пoдa и ce oпpи нa pъцe. Πoвдигни лeвия ĸpaĸ нaзaд и cлeд тoвa гo cгъни, ĸaтo тoй тpябвa дa oбpaзyвa пpaв ъгъл в ĸoлянoтo. Oт тoвa пoлoжeниe изпълнявaй мaxoвe c ĸpaĸa нaгope и нaдoлy. Упpaжнeниeтo ce изпълнявa 25 пъти зa вceĸи ĸpaĸ.
 • Лeгни cтpaничнo нa пoдa. Eднaтa pъĸa cлyжи зa oпopa. Kpaĸaтa ca изпънaти eдин дo дpyг в пpaвa линия. Oт тoвa пoлoжeниe пoвдигaш eдиния ĸpaĸ нaгope и нaдoлy. Изпълнявa ce 25 пъти зa вceĸи ĸpaĸ.
 •  

Те обаче дават много слаб ефект, ако не са съчетани с подходяща диета. Ако имате целулит, битката наистина е тежка, но пък и начините да я спечелите не са малко. Затова следвай те формулата: лека храна + ежедневни упражнения + подходяща козметика = красиви крака

Етикети:   
Гладка кожа без стрии и целулит, стегнати задни части и балансирано тегло. Помислете преди да е дошло лятото, без да бър...
Целулитът без съмнение е един изключително сериозен проблем, касаещ почти всички жени. Това явление изключително пречи &...
Лятото е времето на дълбоките деколтета и с него на стегнатите красиви гърди. Дръжте раменете си изправени, колкото е въ...
Първото нещо, което трябва да кажа е, че ако искате да имате завидни краката трябва да бъдете много внимателни в: п...
Секси дупе
Портокаловата кожа
Косопад !!! помощ.......
Искате ли да запазите младостта си
Отслабнете за 15 минути
Най-нови
Целулитът без съмнение е един изключително сериозен проблем, касаещ почти всички жени. Тов...
      Блестящите очи са знак за много добро здраве. Преуморенит...
как да...
Гладка кожа без стрии и целулит, стегнати задни части и балансирано тегло. Помислете преди...
Целулитът не е проблем на затлъстяването, той е предимно  кожен проблем и няма никакв...