Outside Webpage (Iframe)

 

10 начина, по които facebook може да унищожи връзката ви

Снимки, коментари, лайкови, тагване, стотици виртуални приятели ... сигурно това е част от вашето ежедневие, ако сте под социално синия чадър, наречен Facebook. Най-популярната социална мрежа е толкова навлязла в живота на стотици милиони хора, което има сила да повлияе и върху техния любовен живот.

Наистина, Facebook предлага много забавления, насърчава усмивки, създава приятелства и любовни връзки, поддържа приятелски контакти, но също така понякога причинява сълзи, любовни разпри и раздяла. Facebook е интересен, когато се използва за флиртуване и за обмен на романтични съобщения, но изобщо не е забавно, когато става стимулатор на ревности съмнения, които бавно, но сигурно убиват връзката.

 

Ето как Facebook по отрицателен начин навлиза в любовния живот на хората, подхранва ревността на партньорите и им се заканва на връзката:

  1. Постоянно "шпионаж" на неговата стена

 Тази Facebook дейност е "заразна" и никога не носи нищо добро. Ако постоянно анализирате, на когото партньора му  е сложил лайк, на чиято снимка коментира, с когото става приятел, със сигурност ще си намери причина за кавга. Женският мозък е странна машина, която непрекъснато анализира, регулира и обмисля истории, така че ако му разрешите, той може и един обикновен коментар като "Честит рожден ден" да се тълкува като флирт.

  1. Промъкване в неговия профил без разрешение.

Ако това е ваш навик, изкоренете го веднага! Влизането в неговия профил без разрешение е доказателство, че не му вярвате, а без доверие, всяка връзка е обречена на провал. Забравил е да излезе от Facebook?  Потиснете любопитството и не хвърляйте поглед в личното му виртуалното пространство, защото голяма е вероятността да си нанесете излишни мисли, тревоги и проблеми.

  1. Откриване на тайни съобщения в интимното кътче наречено Inbox

"Замърсените" се намериха в неговото пощенска кутия на Facebook? Тогава може да откриете тайни женски съобщения, за които не сте знаели, че съществуват. Поздравления за рождения ден от бившата, покана за кафе от неговата "най-добрата приятелка" невинни закачки от новите приятелки и колежки ... В такъв случай, първо, не правете от муха слон, а второ, бягайте по-бързо оттам и не се връщайте. Неговите съобщения са частни, както се и вашите. Сигурно не искате той да погледне кой и какво ви пише вас. А когато сте във вашия Inbox, НИКОГА не забравяйте да излезете, когато ставате от компютъра си и не споделяйте паролата си с никого.

  1. Facebook война

 Ако винаги, когато на неговия профил  прочетете нещо, което ви Боде очите, в главата ви минава мисълта "Аха, сега ще види той, ще му върна за това", тогава вие сте склонни да започнете Facebook война. Лошото е, че тези войни са публични, забавни за публиката и лесно могат да разрушат връзката ви.

  1. Неговото приятелство с бившата / вашето приятелство с бившия

"Бившето" е една от най-деликатните теми във всяка връзка и е кошмар на всяка жена. Въпреки че няма нужда от преувеличение, факт е, че самото му приемане на нейното искане за приятелство може да доведе до несигурност, ревност и проблеми или дори да доведе връзката на ръба. От друга страна, вие може и да не смятате, че това е трън в окото на своя любим, но е възможно той да "пуши" от напрежение всеки път, когато видя своя бивш партньор сред вашите приятели.

  1. Манията Facebook

Много хора стават обсебени от Facebook и голяма част от свободното си време го използват пред компютърния екран. Вместо да излязат със своя партньор / ка, те предпочитат да прекарат времето онлайн. Такава Facebook обсебва, било да идва от женски или от мъжки страна, отдалечава партньори и създава пространство за раздяла.

  1. Маркирани (тагнати) снимки с бившата

 От тази Facebook заплаха често страдат свежите връзки. Докато някои жени по мирен начин решават този проблем, други губят доверието в партньора си, започват да се съмняват, да му връщат в същата степен и позволяват невниманието от негова страна да унищожи новата крехка връзка.

  1. Общественото флиртуване

Хората често забравят границите в поведението когато общуват по интернет, така че си позволяват да си разменят и по някой флиртаджииски коментар. Независимо от чийто профил се случва това Facebook престъпление, то със сигурност би довело черен облак над връзката. Поставянето на граници при всяка Facebook активност е също толкова важно колкото и мониторинга на определени принципи в реалния живот.

  1. Снимките на приятели

Се чудите как снимките на неговите или вашите приятели могат да създадат проблеми във вашата връзка? Просто, другарят му може да публикува снимка от тяхната "мъжка" вечер, на която са заснети с няколко красиви момичета. Първата мисъл, която ще ви хрумнат сигурно ще бъде "Мъжки вечер, а?" И ето причина за кавга.

  1. Споделянето на лайкове

Неговата колежка публикува снимка в бански костюм, а той натисна "Харесва ми". Вашата реакция вероятно ще се сведе до: "Какво означава сега това? Дали той флиртува? Смята ли той, че тя има по-хубаво тяло от мен? ... "Също така и от негова страна може да се появи ревност или несигурност поради вашите предоставени лайкове.

Технологиите променят любовните игри и правила  искате или не, трябва да се адаптирате към тях. Въпреки това, не забравяйте, че Facebook не създава проблеми във връзката, но изважда на повърхността вече съществуващите. Facebook няма да ви унищожи връзката, ако вие не му позволите.

Етикети:   
Снимки, коментари, лайкови, тагване, стотици виртуални приятели ... сигурно това е част от вашето ежедневие, ако сте под...
Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото и жените. Сигурно сте забелязали, че след всеки ком...
15 вида целувки и техните значения
Ядки за сексуална мощ
10 начина, по които facebook може да унищожи връзката ви
Любопитно за секса
Секс и загуба на калории
Най-нови
Ядките са сред афродизиаците, които повишават  желанието за секс както при единия так...
Възможностите за отслабване са разнообразни, но има само една, която е несъмнено най-прият...
как да...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...
Те са крехки, сантиментални и по-малко се интересуват от секса, отколкото мъжете. Ние повд...