Outside Webpage (Iframe)

 

7 постъпки на мъжете на които жените се дразнят

 

Всеки мъж вътре  в себе си и притежава специфичен микс от действия и навици. Една група от мъжките действия са мили, романтични и предизвикват жената да се чувства като кралица, но друга група включва дразнещи и непоносими постъпки, които понякога действат отрицателно на жените.

Мъжете и жените винаги се оплакват някои от постъпки на противоположния пол

Женският списък на дразнещите мъжки постъпки е доста дълъг, но ето част от често споменаваните "навици" на мъжете, които редовно насърчават растежа на напрежението и изнервени женски въздишки:

1. Винаги питат къде са личните им вещи

Мъжете неколкократно забравят къде са си сложили ключовете, документите, портфейла и др., Така че се обръщат за помощ към своята любима. "Къде ми е / са ...?" Доминира в техните разговори, преди излизане. Но истинският въпрос е дали наистина забравят или изобщо не се стремят да запомнят къде оставят нещата, защото знаят, че има кой да мисли вместо тях.

2. Намесват се при управлението на автомобила

"Твърде  си близо до колата пред теб", "Лошо държиш волана", "Шоши, спира спира ...", "Не спирай толкова рязко", "За малко да не уцелиш дупката" ... мъжете са вечни инструктори на жените и винаги има нещо "назидателно" да добавят. А в края на пътуването, не е рядкост да чуете и "Ех, жени, не можеш да очакваш да карат като мъж". Може би мъжете трябва да се примирят с факта, че в днешно време има много жени, които чудесно управляват автомобил и да спрат да инсценират, че те самите са безгрешни шофьори. Искате или не, на нашите пътища е невъзможно да се избегнат всички дупки.

3. Отказват да се борят за"дреболии"

Мъжете не разбират малките недоразумения и проблеми толкова сериозно, колкото жените. Те не навлизат в детайли и не анализират прекалено, така че често от тях може да чуете "Да не се караме за дреболии / глупости". Но "ситниците" са важни за жените. Когато вече са започнали разговори за тях, означава, че е важно, така че мъжката безразличие и несериозност им накъдря косата.

4. Когато са болни, се държат така, сякаш е краят на света.

Чували ли сте за фразата "мъжки грип"? Тя се използва за описание на идеята, че мъжете, когато имат обикновена настинка  преувеличават симптомите и твърдят, че имат грип . Когато жените са болни, пият подходящо хапче и лягат да си починат, без да търсят някой, който да бъде техен дежурен лекар. За разлика от тях, болните мъже приличат на бебета. Те се нуждаят от постоянна грижа и разбира се, им трябва някой, който ще носи всичко, което поискат. Те винаги са твърде болезнени и не могат да станат от леглото, дори и ако имат температура от едва 37 ° и обикновено главоболие . Жените искат да се грижат за своите партньори и да ги поддържат, но когато става дума за очевидно преувеличение им идва да преобърнат очите заради тяхното съжаление и да им кажат "Бъди мъж!".

5. Когато  идеализира майка си

Жените обичат мъжете, които уважават майка си, но не и ако я идеализират, отивайки в крайност. Най-дразнещо за жените е, когато техният партньор сравнява нея  с неговата майка, а майката е тази, която получава всички красиви епитети. "Майка ми прави повкусно пиле с ориз", "На майка ми сладките с пръсти да ги изядеш" ...

6. Когато коментират телевизионния избор на жените с презрение

"Аман пък с твоята серия, не гледай глупости", "Тези шоута са действителна катастрофа, намери нещо поумно за гледане", "Пак ли романтична комедия? Всички са за една и съща кофа "... Ако партньорката им не възрази, когато гледат футбол, не трябва и те да правят тя да се чувства вина, когато гледа определена сериал или каквото иска да се развесели и релаксира с лека романтична комедия.

7. Редовно разказват истории за любимите си спортни клубове, а за играчите знаят повече, отколкото за себе си

Мъжете обожават да споделят (понякога и по сто пъти) знанията за любимите футболен или баскетболни клубове и могат да ви дадат най-различни информации за създаването на клуба, годините, в които е спечелил някое първенство, трансферите на играчите и др. Те се радват, когато разказват за своите спортни звезди и идоли, но това не  е особено интересно на жените (поне на повечето), както на мъжете спада интересът към разговор, когато се споменат думи като пазаруване, мода и козметика.

 

Етикети:   
Те са крехки, сантиментални и по-малко се интересуват от секса, отколкото мъжете. Ние повдигаме завесата за женската сек...
  Всеки мъж вътре  в себе си и притежава специфичен микс от действия и навици. Една група от мъжките действия...
Всяка връзка е уникална и история за себе си, но повечето дългосрочни и здрави връзки преминават през подобни промени. В...
Секс и загуба на калории
15 вида целувки и техните значения
Ядки за сексуална мощ
Любопитно за секса
10 комплименти които мъжете искат да чуят
Най-нови
  Всеки мъж вътре  в себе си и притежава специфичен микс от действия и навици. ...
Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото и жените. Сигурно сте...
как да...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ...     Прозяване по време на секс е смъртоносен, а кихането п...
Те са крехки, сантиментални и по-малко се интересуват от секса, отколкото мъжете. Ние повд...